11. kesäkuuta 2004

uusi perheenjäsen, uudet kujeet

kylläpäs meidän uusi pikkukoira pitää kovaa meteliä. noin pienestä ei kuvittelis lähtevän noin kimeetä haukuntaa.
taas tulee valvottua, pentu herättää keskellä yötä useampaankin otteeseen, sit ku sen kantaa sänkyyn ni se on hiljaa, mut oppii pahoille tavoille. oltiin nimittäin aateltu, et sängyssä on tilaa vain yhdelle koiralle.
tossa se taas mennä vipeltää hullun lailla. isompi karvakorva painii sen kanssa ja molemmat murisee ja urisee ja vuorotellen purraan. kakara vaan ei tajua koko ajan leikin luonnetta, se rupee ärisemään oikeen tosissaan. onnex ainakin vielä toistaiseksi vanhempi pärjää sille ja näyttää kaapin paikan. meiän pallero.

helpotus. piakkoin pääsee muuttamaan ni naapurit ei enää voi valittaa mistään. ootan öisin, et koska ovikello alkaa soimaan ku pikkunen kiljuu täällä. ja kyllä ne jaksaa valittamisen aihetta keksiä muutenkin ihan tarpeeksi...

tänään on taas saanu nauraa. pennun toilailuille ja muutenkin.
keskustelupalstalla oli aivan ehdoton keskustelu meneillään seksin aikana puhumisesta. hyvä että näytön näin naurunkyynelien seasta. aivan loistavia tarinoita! taas sai uutta intoa sielläkin käymiseen...

uutta intoa, mut uusia paineitakin tuli tosta laskurista...nyt tiedän et joku käy täällä ainakin kääntymässä..ja heti kauhee pätemisen tarve... ja alko jopa vähän ujostuttamaankin. pitäskö mun laittaa vaatteet päälle vai?

vai?

Ei kommentteja: